JAL Līderu programmas konkursā arī Siguldas Valsts ģimnāzijas jaunieši

Šajā mācību gadā JAL Līderu programmas konkursu izturēja divi Siguldas Valsts ģimnāzijas jaunieši Everts Krauklis un Ance Ilva Ruģēna
Everts raksta:
“Jau kopš informatīvās tikšanās sapratu, ka šī ir unikāla iespēja attīstīt un apgūt visnotaļ derīgas un mūsdienās nepieciešamas prasmes. Ļoti aizraujoša un interesanta man aizritēja atlases intervijas kārta, kurā tika uzdoti visdažādākie jautājumi, piemēram, kāpēc tev šķiet, ka esi līderis, kāda ir tava attieksme pret naudu, kas tu vēlies būt nākotnē, kā daudzpusīgums ietekmē ikdienu un profesijas izvēles gaitu. Intervijā svarīgi bija saglabāt mieru, koncentrēties un atbildēt ar patiesām un kodolīgām atbildēm. Jau projekta atlases kārtā viss aizritēja  tik interesanti un ieintriğējoši, esmu patiešām pateicīgs un priecīgs par iespēju būt dalībniekam šajā programmā. Ar nepacietību gaidu jaunos izaicinājumus!”
Ance: “Process, kas tika veltīts sagatavošanās darbiem līdz pašai intervijai, proti, pieteikuma un esejas veidošana jau sākotnēji raisīja interesi par dalību šajā projektā. Līdz ar to vēlme kļūt par tā dalībnieci pieauga. Atmosfēra JA Latvija birojā pirms atlases bija ārkārtīgi patīkama, visi darbinieki bija jauki, uzmundrināja un cienāja ar gardumiem. Daži no intervētājiem patiešām centās radīt nelielu spriedzi un mazliet novirzīt no domām, tomēr tas tik ļoti neiespaidoja, kā tas pozitīvisms, kas strāvoja no pārējiem profesionāļiem, kas uzdeva jautājumus, un visiem citiem uzņēmuma darbiniekiem. Kopumā uzskatu, ka šis būs kārtīgs piedzīvojums ar saviem izaicinājumiem, bet, redzot attieksmi un emocijas, kas valdīja intervijas laikā, domāju, ka būs ļoti interesanti un sadarbošanās veidosies labā gaisotnē!”

29 thoughts on “JAL Līderu programmas konkursā arī Siguldas Valsts ģimnāzijas jaunieši

  1. Atbalsojums: about keto diet
  2. Atbalsojums: gay online dating nyc
  3. Atbalsojums: iowa gay dating site
  4. Atbalsojums: recon gay dating
  5. Atbalsojums: duscreet gay dating
  6. Atbalsojums: gay dating oslo
  7. Atbalsojums: dating white gay guy
  8. Atbalsojums: gay dating love

Comments are closed.