Lai sākas digitāls piedzīvojums! Piedalies!

Digitālā satikšanās “SVĢ mācās attālināti”

Mērķis: Veicināt Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēnu, skolotāju, vecāku un skolas darbinieku kopienas, piederības un klātbūtnes sajūtu radoši darbojoties, svinot svētkus un digitāli atbalstot vienam otru attālinātās mācīšanās laikā.

Dalībnieki: Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni.

Norises laiks: 2020. gada 7.aprīlis – 2020. gada 31. maijs

Darbu iesniegšana: līdz 2020. gada 30. maijam sūtot uz e-pastu arnita.coica@svg.lv, norādot vārdu uzvārdu, klasi un darba nosaukumu. Piemērs: “Anna_Lapa_8d_Matemātika_dabā”

Darbu publicēšana: Darbi tiks ievietoti skolas Facebook kontā, to augšupielāde skolas Facebook lapā notiks katru piektdienu. Ja vēlies, publicē savu foto, video arī Instagram un savā Facebook kontā, izmantojot tēmturi #SVĢmācās_mājās

Idejas: Attālinātā mācību procesa laikā mēs arvien vairāk novērtējam iespēju tiešsaistē un neklātienē tikties ar saviem skolasbiedriem, skolotājiem un kolēģiem. Šis ir iespēja mums vienam otru mazliet izaicināt, ļaut sajust vienam otru un to, ka kopā esam SVĢ saime arī tad, ja ikdienā neesam fiziski blakus. Aicinām skolēnus iesūtīt foto, video, audio failus, kas radošā, ikdienišķā, interesantā veidā ataino mācību procesu attālināti. Priecāsimies, ja saspringtajā darba ritmā iniciatīvai atsauksies arī skolotāji. Parādīt, kā svinam Lieldienas un Latvijas neatkarības atjaunošanas dienu, Baltā galdauta svētkus un vienkārši saulainu dabas izzināšanu. Iespējams, ka jūs mācāties muzicējot dabā, varbūt jūsu darbu asistē mīļais mājdzīvnieks, iespējams, ka jums ir jauka klases tikšanās kādā digitālajā vietnē, kas kā ekrānšāviņš var pārtapt kolāžā par klasi. Gūsim prieku, būsim radoši, ieelposim pavasari un spēku mācīties kopā arī attālināti, iedvesmojot viens otru!

 

 

Siguldas Valsts ģimnāzijas

vadības komanda

2 thoughts on “Lai sākas digitāls piedzīvojums! Piedalies!

  1. Atbalsojums: Tinder miami

Comments are closed.