Svinīgi izdoti dokumenti 9. klasēm

2020.gada 13. jūnijā apliecību par vispārējo pamatizglītību saņēma 71 Siguldas Valsts ģimnāzijas 9. klašu absolvents. Ņemot vērā vispārējo situāciju un valstī noteiktos piesardzības pasākumus, šogad dokumentu izdošanā piedalījās tikai 9. klašu skolēni un viņu skolotāji. Katra klase dokumentus saņēma un tika sveikta individuāli, īpašā, viņiem veltītā, svinīgā mācību stundā, kurā vēlreiz tika aicināti iesēsties pamatskolēna skolā.

Svētku ievada daļā skolēnus attālināti, ar video starpniecību, sveica Siguldas novada pašvaldības priekšsēdētājs U. Mitrevics, uzsverot, ka šobrīd jauniešiem visi ceļi ir vaļā, un aicinot turpināt aizrautīgi mācīties, jo Siguldā top vislabākie.

Ģimnāzijas direktors R. Kalvāns savā apsveikuma runā akcentēja, ka apliecība par pamatizglītību ir pirmais nopietnais izglītības dokumentus, aicināja skolēnus mācīties tālāk un pilnvērtīgi izbaudīt skaistos, interesantos un iespējām bagātos vidusskolas gadus, savā runā viņš pateicās skolēniem par izcilo mācīšanos.

Katrs skolēns saņēma dokumentus, parakstījās skolas absolventu grāmatā. Klašu audzinātājas  – I. Ivanova, I. Dvinska un I. Upīte – Dambīte, uzrunājot savus skolēnus, īpaši izcēla katras klases savdabību, kopā piedzīvoto un vēlēja veiksmi nākamajā izglītības posmā.

Katras klases skolēni bija sagatavojuši sveicienus skolotājiem un īpaši pateicās klašu audzinātājām.

Pasākuma noslēgumā ar skaistu saksofona spēli skolēnus sveica skolotājs E. Rudzītis.

Paldies 9. klašu skolēniem, viņu vecākiem un skolotājiem! 

2 thoughts on “Svinīgi izdoti dokumenti 9. klasēm

  1. Atbalsojums: diaper girl tinder

Comments are closed.