11.a klase attālināti piedalās Lielajā Eiroviktorīnā

Pirms Latvijas valsts svētkiem LR Labklājības ministrija rīkoja erudīcijas spēli “Lielā Eiroviktorīna” 10. un 11. klases skolēniem.

Tā pārbaudīja skolēnu zināšanas par Eiropas Savienību (ES) un ES fondu ieguldījumu labklājības jomā. Kopumā viktorīnā piedalījās 55 klases no 46 Latvijas skolām.

Tajā uzvarētājs tika noskaidrots balstoties ne tikai uz zināšanām par Eiropas Savienību un tās labklājību, bet arī uz atbilžu iesniegšanas ātrumu.

Viktorīnai pieslēdzās klases audzinātāja, bet skolēni iesaistījās apspriešanā caur google Meet platformu. Pavisam bija 25 jautājumi un par katru pareizo atbildi tika piešķirti 10 punkti. Bijām noskaņojušies uz vairāk jautājumiem par Eiropas Savienību, jo skolēni papildus gatavojās, atsvaidzināja savas zināšanas par Eiropas Savienību (iepriekšējā gadā piedalījāmies Eiropas eksāmenā), bet viktorīnā vairāk bija jautājumu saistībā ar Labklājības ministrijas darbības jomām. Tas mums kopā vēl jāapgūst.

Apkopojot rezultātus, Vidzemē par labāko atzīta Valmieras Valsts ģimnāzijas 10.c klase, Rīgā uzvarēja Rīgas Hanzas vidusskolas 11. a klase, Zemgalē – Zemgales vidusskolas 10.a klase, Kurzemē – Saldus vidusskola 11.e klase, bet starp Latgales skolām viktorīnā labākā bija Daugavpils 9. vidusskolas 11.a klase.

Informāciju sagatavoja:

 11.a klases audzinātāja Daiga Jēkabsone

8 thoughts on “11.a klase attālināti piedalās Lielajā Eiroviktorīnā

  1. Atbalsojums: free dating site com
  2. Atbalsojums: Dating sites
  3. Atbalsojums: okcupid dating sites
  4. Atbalsojums: Keto diet

Comments are closed.