Svinēsim dāvinot! Piedalies arī Tu!

Aicinām Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēnus, viņu ģimenes un skolas darbiniekus piedalīties labdarības akcijā!

Šogad izpaliks košas svētku ballītes un kopīgi klašu pasākumi klātienē, tāpēc aicinām, nemazinot svētku prieku, svinēt dāvinot.

Jūs varat sarūpēt Ziemassvētku brīnuma un gaišuma sajūtu biedrības “Cerību spārni” un/vai  BKUS Onkoloģijas nodaļas bērniem un jauniešiem. 30.11.2020. – 15.12.2020. Svinēsim dāvinot.

Ko aicinām dāvināt?

Biedrības “Cerību spārni” bērni un jaunieši būs priecīgi saņemt dažādas konfektes, sulas, cepumus un citus saldumus. Šo dāvaniņu lūdzam iesaiņot, neievietot tajā augļus u.c. saldumus, kas var bojāties. Priecāsimies, ja paciņai klāt pievienosi apsveikuma kartīti, ierakstot tajā pašu siltāko un gaišāko Ziemassvētku vēlējumu.

Bērniem, kas svētkos atrodas BKUS Onkoloģijas nodaļā aicinām sagatavot dāvanā kancelejas preces, puzles, rotaļlietas, spēles, grāmatas. Šīm dāvanām nav jābūt iesaiņotām, jo tās tiks iesaiņotas un nodotas bērniem, ņemot vērā dāvanas veidu un saņēmēja iespējas. Pievieno dāvaniņai apsveikuma kartīti ar spēka vārdiem un laba vēlējumiem. Atceries, ka nedrīkst dāvināt lietotas mantas.

Kā dāvināt?

Līdz šī gada 15.decembrim nogādā skolas dežurantam savu sarūpēto dāvaniņu, darba dienās plkst.7.30 – 18.00 , neaizmirsti norādīt, kam dāvana domāta, savu vārdu, uzvārdu un klasi.

Atceries, ka nav nozīmes dāvanas lielumam vai mantiskajai vērtībai, būtiska ir Tavas sirds gaisma un svētku prieks, ko tajā ievieto!

Svinēsim svētkus dāvinot!

2 thoughts on “Svinēsim dāvinot! Piedalies arī Tu!

  1. Atbalsojums: free asian sex dating

Comments are closed.