29. martā plānota lekcija zēniem

29. martā Projekta “Pumpurs” ietvaros plānota Venta Sīļa (RSU Asoc. Prof.) lekcija “Ko darīt ar seksualitāti?” Lekciju apmeklēs 10., 11. klašu zēni.

Video ieskats lekcijā pieejams ŠEIT

Lekcijā apskatīsim konkrētas ar seksualitāti saistītas tēmas, tādas kā vīrišķā seksualitāte, izpratne par savu ķermeni, kā arī attiecības ar sievišķo. 

Retu kurš no mums nav sajutis bailes, šaubām un pašpārliecinātības trūkumu, kas parādās saistībā ar savu nesen atklāto seksualitāti. It īpaši tas attiecas uz to, kā notiek mūsu pirmā seksa reize, kas bieži vien izrādās pavisam ne tāda, kā iedomājāmies. 

Runāsim par to, kad parasti tiek uzsākta dzimumdzīve, kam vajadzētu pievērst uzmanību un no kā būtu jācenšas izvairīties. 

Apskatīsim arī galvenos pārpratumus par seksualitāti, kas nāk no medijiem un interneta.

Seksualitāti skatīsim ne tikai kā pašu seksu, bet kā attieksmi pret sevi un citiem. Apskatīsim atšķirības starp vīrišķo un sievišķo seksualitāti. Pārrunāsim atbildību, rūpes un cieņu kas izpaužas mūsu attiecībās ar otru. 

Kopīgi sapratīsim, ko ar to visu darīt un kā apieties ar seksualitāti, lai nenodarītu pāri, nedz sev nedz citiem. Palūkosimies uz to kā uz skaistu iespēju iepazīt sevi un otru, mācīties just savu un viņas ķermeni, baudīt emocionālo tuvību un varbūt piedzīvot arī pirmo īsto mīlestību. 

Uz tikšanos!

12 thoughts on “29. martā plānota lekcija zēniem

  1. Atbalsojums: lovoo nackt
  2. Atbalsojums: Adult dating site
  3. Atbalsojums: dating after 50
  4. Atbalsojums: Dating online
  5. Atbalsojums: Free dating
  6. Atbalsojums: fiber in keto diet

Comments are closed.