Tikšanās ar K. Rasimu “Prasme būt pašam un uzstāties”

2021. gada 11. un 12. martā 9. – 12.klašu jauniešiem tiešsaistes nodarbība”Prasme būt pašam un uzstāties” ar Kristapu Rasimu. K.Rasima stāstījums par ceļu uz aktiermākslu, par iespējām un prasmēm. “TU esi interesants PATS, bet tāds, kurš gatavs pilnveidoties un mācīties”.  Ar skolēniem kopīgi treniņi uzstāšanās un runas mākslā. Saruna par katra iespējām un mērķiem, par skatījuma nozīmīgumu. K.Rasims uzsvēra katra cilvēka izvēles nozīmīgumu un arī vēlmi darīt sevis un savas valsts labā.
10. a klases skolēni:
“Guvu iespaidu par K. Rasima izaugsmes ceļu, to. kā saprast, ka radošs darbs ir mūsu aicinājums. Piedzīvoju praktiskus vingrinājumus, kā ķermeni un balsi sagatvot, lai uzstātos.
Ļoti izbaudīju šo nodarbību, paldies par šo! 100% ietu teātra pulciņā, ja K. Rasims būtu skolotājs. Viņš būtu labs skolotājs. Patika praktiski vingrinājumi par elpošanu un stresa pārvarēšanu.”
9.b klases skolēni:

“Man ļoti patika mazā lekcija, bija interesanti klausīties, uzzināt par jauniem vingrinājumiem, kas uzlabu runas stilu, un padomāt par savu nākotni.

 Bija interesanti uzzināt, kā šis talantīgais aktieris līdz savai profesijai ir nonācis.  Tas motivēja mani nebaidīties, bet darīt.
  Patika arī tas, ka beigās bija novēlējums, lai dzīvē atrodam un darām kaut ko, kas tiešām sagādā prieku. Šī lekcija mani uzlādēja ar pozitīvo enerģiju. “
 Kristapa vēlējums: “uzlieciet mērķi….bet izbaudiet arī procesu”
Pasākumu finansiāli atbalsta projekts