Iespēja piedalīties Vidzemes jauniešu forumā “Jaunietis starp šodienu un rītdienu”.

 JAUNIETI – TEV IR IESPĒJA IETEKMĒT SAVU NĀKOTNI!

18.septembrī no 10.00 līdz 17.00, Siguldas kultūras centrā “Devons” norisināsies

Vidzemes jauniešu forums “Jaunietis starp šodienu un rītdienu”.

Kas TEV ir VAJADZĪGS jau šodien, lai nākotnē spētu iesaistīties, pielāgoties un kļūt par pieaugušo ar pievienoto vērtību? Forumā aktualizēsim notiekošo jaunatnes jomā un saskatīsim iespējas attīstīt sevi nākotnē.  Mēs ticam, ka jauniešiem pieder nākotne un ka to ir iespējams MAINĪT. Pasākuma ietvaros runāsim par līdzdalību, izglītību un apmācībām, nodarbinātību, sociālo iekļaušanu, veselību un labklājību. 

Forumā piedalās:

  • Dace Melbārde – Eiropas Parlamenta deputāte (NA) 
  • Uģis Mitrevics – Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs.
  • Rūdolfs Aleksandrs Strods – Latvijas Studentu apvienībaa
  • Dace Vanaga – LIAA Siguldas biznesa inkubatora vadītāja, RTU docente, 
  • Āris Birze – SPIIKIIZI Studios vadītājs
  • Raimonds Elbakjans – Ghetto Games vadītājs
  • Romija Krēzija – Latvijas Pusaudžu resursu centra pārstāve. 

Foruma ietvaros Jums būs iespēja izteikt savu viedokli, darba grupās izstrādāt priekšlikumus darbam ar jaunatni reģionos, Latvijā, Eiropā. 

Pusdienas nodrošina Kebab Factory Sigulda. Foruma noslēgumā – iespēja laimēt vērtīgas balvas no Siguldas Poligons, Tarzāns, izklaides centra KLIKK, Kebab Factory, Siguldas Sporta centra. Foruma noslēgumā tā dalībniekiem uzstāsies grupa “Sudden lights” ar muzikālu priekšnesumu.

Iepriekšēja reģistrēšanās:  ieej.lv/O2CXL

Jauniešu forums tiek organizēts projekta “Starpnovadu tīklošanās” ietvaros, ko atbalsta Izglītības un Zinātnes ministrija un Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra. Forumu organizē Siguldas novada Jaunrades centrs sadarbībā ar Latvijas Jaunatnes Padomi.

Ierašanās ar derīgu Covid-19 sertifikātu vai skolā veiktu negatīvu Covid-19 testu.

Atgādinām, ka joprojām jāievēro piesardzības pasākumi un individuālā atbildība par savu veselību. Aicinām rūpēties par roku higiēnu un izmantot publiski pieejamos dezinfekcijas stendus, kā arī ievērot distanci un sanitāro protokolu, apmeklējot publiskas vietas un pasākumus.

Siguldas novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.