Īpašs mācību 1. semestra noslēgums

1. SEMESTRĪ SPODRINĀTA SVĢ VĒRTĪBA – IZCILĪBA
 
Šī gada 21. decembrī īpašā “Zelta liecību” svētku pasākumā pie SVĢ iekšpagalma Ziemasssvētku eglītēm satikās un tās kopā rotāja tie skolēni, kuri 1. semestra mācībās uzrādījuši ļoti labus un izcilus rezultātus, tāpēc saņemot skolas īpašās – zelta liecības.
Pasākuma laikā skolēni ieklausījās skolas direktora Rūdolfa Kalvāna apsveikuma un pateicības vārdos, saņēma īpašas piemiņas dāvanas no SVĢ Ziemassvētku vecīša.
Patiess prieks, ka savu debiju un pirmo uzstāšanos ar muzikāliem sveicieniem piedzīvoja skolas jaunizveidotā mūzikas studija, kuru vada skolotāja Inese Ērmane – Peiča.
Ziemas saulgriežu noskaņu radīja ne vien austošās rīta saules stari, bet arī 11. c klases skolnieces Betijas Vildiņas kokles spēle un dziedājums.
Svētku sveicienus un pateicības vārdus teica arī 9. un 12. klašu skolēnu pārstāvji, kuri izcēla to, ka mācību semestris nebija viegls, tāpēc satikšanās pie īpašās svētku egles kopā ar citiem zelta liecību ieguvējiem, esot patīkama dāvana. “Zelta liecību” foto ŠEIT
Sudraba liecības skolēni saņēma savās klasēs, kad norisinājās klašu individuālie Ziemassvētku pasākumi. Šajā laikā visiem skolēniem bija iespēja piedalīties Izglītojamo padomes īpašā video “Ziemassvētku balle attālināti” baudīšanā, kas, lai arī katrai klasei esot citā telpā, radīja kopā būšanas sajūtu. Video pieejams ŠEIT
Paldies skolēniem par izcilību, neatlaidību un centību!
Paldies skolotājiem par atbalstu un iespējām!
PRIECĪGUS UN GAIŠUS SVĒTKUS!