Veiksmīgi piedalās uzņēmējdarbības veicināšanas konkursā “Bizness24h”

Siguldas Valsts ģimnāzijas 10.B skolniece  Betija Butkus piedalījās  uzņēmējdarbības veicināšanas konkursā “Bizness24h” , kas ir lielākais ikgadējais izglītojošais uzņēmējdarbības veicināšanas konkurss Latvijā, kas paredzēts vidusskolas vecāko klašu skolēniem un studējošajiem jauniešiem vecumā no 15 līdz 25 gadiem. Izmantojot sadarbības partneru sniegtos izaicinājumus, dalībniekiem tiek nodrošināta iespēja iejusties īstā biznesa vidē un izdzīvot darbpilna uzņēmēja ikdienas dzīvi. Konkurss norisinās 2 kārtās, dodot iespēju dalībniekiem gan pierādīt savas jau esošās iemaņas, gan iegūt jaunas prasmes, izmantojot jauniegūtās zināšanas praktiski.

Konkursa galvenais mērķis ir izglītot un iedvesmot jauniešus, potenciālos uzņēmējus, attīstīt to talantus, kā arī iedrošināt tos savu ideju realizēšanā. Šī iemesla dēļ “Bizness24h” misija saistīta ar nākotnes līderu sagatavošanu, iedvesmošanu un  biznesa domāšanas aktualizēšanu tieši jauniešu lokā.

Betija konkursā ‘’Bizness 24h’’ finālkārtā, kas norisinājās  25.maijā un ieguva 4.vietu  300 komandu konkurencē, kā arī vērtīgu žūriju simpātiju balvu no konkursa sponsoriem un vasaras skolas nometni ‘’ALFA’’.
Paldies skolotājai Inesei Zlaugotnei par iedrošinājumu piedalīties!