Siguldas Valsts ģimnāzijā viesojas Ghetto Games

Siguldas Valsts ģimnāzijā viesojas Ghetto Games

31.oktobrī Siguldas Valsts ģimnāzijā viesojās Ghetto Games pārstāvji. Organizācijas viesošanās mūsu skolā notika Ghetto Games Skolu tūres ietvaros.

Pasākumā piedalījās 7. un 8. klašu skolēni. Pamatskolēniem Sporta centrā bija iespēja izmēģināt dažādus Ghetto Games pārstāvētos sporta veidus kā Ghetto Fight, pierādot cīņas mākslas iemaņas. Skolēni spēlēja telpu futbolu, demonstrēja basketbola prasmes un izmēģināja savus spēkus līdzsvara pārbaudījumā. Labākie tika apbalvoti ar balviņām. Savukārt Lielajā zālē pamatskolēni izzināja Ghetto Games vēsturi, organizācijas misiju un mērķus. Pasākumā Ghetto Games pārstāvji dalījās ar savu pieredzi pasākumu un projektu organizēšanā un vadīšanā, sociālo tīklu satura veidošanā, kā arī jauniešu iesaistes un līdzdalības veicināšanā.

Ghetto Games Skolu tūre šogad norisinās ceturto reizi. Tās mērķis ir ne tikai sekmēt fiziskās aktivitātes skolās, bet arī veicināt motivāciju jauniešu vidū, sekot saviem sapņiem un fiziskajai attīstībai. Šogad Ghetto Games Skolu tūre starp saņemtajiem 60 skolu pieteikumiem izvēlējās 14 skolas, kuras organizācijas pārstāvji apmeklēs 2022./2023. m.g. Plašāka informācija par Ghetto Games Skolu tūri – https://ghetto.lv

 

Informāciju sagatavoja

SVĢ Skolēnu pašpārvaldes Mediju departaments