Laura Egle saņem “Gudrs, vēl gudrāks” stipendiju

Šogad otro stipendiju izaugsmei, ko E-klase sadarbībā ar “Vītolu fondu” piešķir erudīcijas spēles “Gudrs, vēl gudrāks” 11. klašu fināla dalībniekiem, saņēma mūsu skolas audzēkne Laura Egle no 11.a klases.

Laura pateicības vārdus pēc spēles sāk ar pateicību ģimenei: “Gribētu pateikties savai ģimenei par mūžīgu atbalstu un neatlaidīgu mudināšanu mani uz panākumiem. Vecāku padomi un siltie vārdi mani motivēja piedalīties erudīcijas konkursā Gudrs, vēl gudrāks. Jāsaka paldies arī manai klases audzinātājai, kas sniedza man nepieciešamo atbalstu esot man blakus. Liels paldies arī maniem draugiem, kas iedrošināja mani pieteikties un priecājās par manām uzvarām kopā ar mani. Vislielāko pateicību es vēlos izteikt raidījuma Gudrs, vēl gudrāks veidotājiem, kas sniedz jauniešiem šādu skaistu iespēju piedalīties zināšanu konkursā un pierādīt sevi!”

Laura stāsta, ka fināla spēles dienā jutusies pacilāta jau no rīta: “Nevarēju sagaidīt fināla spēli un bija patīkami, ka ierodoties studijā mani sagaidīja tikpat smaidīgi jaunieši un atbalstītāji. Visvairāk atmiņā palicis priecīgais satraukums, ko sajutu, kad uz ekrāna ieraudzīju trešās kārtas rezultātu, kas paziņoja, ka es iekļuvu ceturtajā kārtā, nespēju noticēt savām acīm. Atcerēšos arī visus jaukos dalībniekus ar ko iepazinos spēles laikā!”

 

“E-klases” sadarbība ar “Vītolu fondu” tiek īstenota jau kopš 2014. gada, kad tika piešķirta pirmā “E-klases” stipendija augstskolās studējošiem. Kopš 2018. gada “E-klase” piešķir stipendijas raidījuma “Gudrs, vēl gudrāks” vidusskolas posma finālistiem. Ik gadu 10. un 11. klašu konkursa finālu dalībnieki katrs saņem 500 eiro lielu stipendiju izaugsmei, savukārt 12. klases fināla dalībnieki – 1000 eiro lielas stipendijas.