Lielisks 87. Žetonu vakars

87. Žetonu vakars “Laižam ar’!”

            Pozitīvas emocijas, orķestra mūzikas skaņas, svinīga noskaņa valdīja 24.marta vakarā, kad SVĢ svinēja jau 87. Žetonu vakaru, kura laikā īpašu Baltu Rotas kaldinātu skolas piederības zīmi saņēma 62 12. klašu jaunieši, kas ikdienas mācībās apgūst matemātikas un IKT, inženierzinātņu, medicīnas un sociālo zinātņu mācību programmu. Vakars tika veltīts mehānismu un zobratu tēmai, atklājot katras klases īpašo “motora” formulu.
Ar iedvesmojošiem apsveikuma vārdiem jauniešus sveica Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa, SVĢ direktors Rūdolfs Kalvāns un vecāku pārstāvis Andris Anspoks.
Vakara vadītāju lomā iejutās paši jaunieši, raksturojot viens otru un atklājot klases īpašo zobratu sadarbības formulu.
Izrādes daļa tika veltīta mūsdienīgai variācijai par tēmu “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, akcentējot lugas galveno varoņu Uģa un Lāsmas redzējumu. Neizpalika klasiski joki, tautasdejas, dziesmas, spraigi dialogi. Liels paldies Almantam Naglim par sadziedāšanos kopā ar vecākiem! Jaunieši pārsteidza gan ar to, ka spēj dibināt 10 pāru deju kolektīvu, puišu vokālo ansambli, moderno deju grupu zēniem un meitenēm, skanīgi dziedāt uz muzicēt mūzikas studijas apvienībā.
Paldies ikvienam, kurš piedalījās izrādes tapšanā un padarīja šo vakaru tik īpašu!

   12. B klase, audz. Jānis Bukins

12. D klase, audz. Ineta Dvinska 

12. A C klase, audz., Arnita Čoiča