SVĢ skolēniem labi rezultāti S!-Fischer 2022 Ziemas skolēnu čempionāta

S!-Fischer 2022 Ziemas skolēnu čempionāta otrais posms 11. februārī tika aizvadīts Pļaviņās, Slēpošanas, biatlona sporta bāzē “Jankas – Jaujas”. Otrajā posmā startēja teju 180 skolēni no 35 Latvijas skolām un veica distanci klasiskajā solī.

No Siguldas Valsts ģimnāzijas labus rezultātus uzrādīja Dāvis Kalniņš 2. vieta V16 grupā , Kristaps Paio 3. vieta V16 grupā, Kristīne Brunere 2. vieta S18 grupā un Sandijs Suhānovs 1. vieta V18 grupā. 

Pēc otrā posma līdera pozīciju joprojām saglabā Madonas pilsētas vidusskola, otrajā vietā ir Siguldas Valsts ģimnāzija, bet trešajā vietā un tikai nedaudz atpaliekot no otrās vietas ir Lejasciema vidusskola.

Čempionātā skolēni sacenšas par kopvērtējuma galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei no   Fischer Latvia. Pasākuma mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu skolēnu vidū, nosakot spēcīgākās vispārizglītojošās Latvijas skolas distanču slēpošanā, kā arī veicināt lietderīgu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu skolēnu vidū.

Trešais posms paredzēts 25. februārī Slēpošanas un biatlona centrā “Cēsis” brīvajā stilā un noslēdzošais ceturtais posms plānots Siguldā, Fischer slēpošanas centrā ar šķēršļu un veiklības distanci, kurā arī noskaidrosim skolu kopvērtējuma uzvarētāju, kura saņems galveno balvu.

Vairāk informācijas pieejams šeit