SVĢ skolniece ir “skolēnsLV” vadītāja

SkolēnsLv ir bezpeļņas organizācija, kura tapusi, lai veicinātu mācību jautājumu risināšanu un uzlabotu sekmes, sniegtu iespēju ikvienam Latvijas jaunietim atrast sev tīkamos neformālās un/vai interešu izglītības veidus, kā arī lai veidotu atbildīgus un spējīgus jauniešus Latvijas nākotnei.

Organizācija izveidojusi portālu skolēns.lv , kur jauniešiem un bērniem iespējams iesaistīties izglītības kvalitātes pilnveidošanā, mācoties un palīdzot citiem. Viena no portāla svarīgākajām funkcijām ir iespēja skolēniem konsultēt citus vienaudžus mācību jautājumos, lai izveidotu un nostiprinātu stabilu zināšanu pamatu un palīdzētu pārvarēt neskaidrības par individuāliem jautājumiem mācību procesā.

Šogad SkolēnsLv svin savu 5 gadu jubileju, un pagājušā gada novembrī tika izsludināts konkurss jaunajai vadītāja vakancei. Pēc motivācijas vēstuļu un interviju izvērtējuma šogad par vadītājām kļuvušas Aleksandra Mertena (Jelgavas Valsts ģimnāzija) un Annija Būda (Siguldas Valsts ģimnāzija).

Jauno vadītāju uzdevumos ietilpst organizācijas pārstāvēšana, aktīva iesaiste izglītības attīstības pilnveidošanā, kā arī jau iesākto projektu turpināšana un jaunu radīšana.

Šobrīd vēstnešu svarīgākais uzdevums ir sapulcēt motivētu, daudzpusīgu komandu, lai kopīgi varētu piedalīties dažādos pasākumos, diskusijās, radītu jaunas idejas un piepildītu tās.

Ja Tu vēlies iesaistīties brīvprātīgajā darbā, piedalīties izglītības kvalitātes celšanā un īstenot savas idejas, tad raksti uz skolens.lv@gmail.com  , un iespējams tieši TU kļūsi par daļu no SkolēnsLV komandas!