Norisinājies starpklašu volejbola turnīrs

Norisinājies starpklašu volejbola turnīrs

30. maijā Siguldas Sporta centrā tika aizvadīts Siguldas Valsts ģimnāzijas starpklašu volejbola turnīrs, kas pulcēja skolēnus un skolotājus dažādās klašu grupās. 

Turnīrā kopumā piedalījās vienpadsmit komandas – desmit skolēnu komandas, kā arī skolas darbinieku komanda. Volejbola turnīram varēja pieteikties jebkurš skolas izglītojamais, izveidojot komandu sešu skolēnu sastāvā. 

Sacensību formāts atšķīrās no ierastā – lai gan katrā komandā uz laukuma atradās seši spēlētāji, komanda ar komandu spēlēja vienu setu, kas ilga astoņas minūtes. Tīkla augstums tika pielāgots klašu grupām. Volejbola turnīrs noritēja divos laukumos.

Raksta turpinājumā par starpklašu volejbola turnīra rezultātiem.

7. – 8. klašu grupa

Šajā klašu grupā turnīrā piedalījās divas komandas – 7. b klases komanda un 7. c klases komanda, kuras izcīnīja attiecīgi 1. un 2. vietu. 

9. – 10. klašu grupa

Šajā klašu grupā turnīrā piedalījās četras komandas – apvienotā 9. a un 9. d klases komanda, 10. a klases komanda, 10. b klases komanda un 10. c klases komanda. 

11. – 12. klašu grupa

Šajā klašu grupā turnīrā piedalījās piecas komandas – 11. a un 11. c klases apvienotā komanda, 11. b klases komanda, 12. a klases komanda (ar dalībnieku no 12. c klases) un 12. b klases komanda (ar dalībnieku no 12. c klases), kā arī skolas darbinieku komanda.

Starpklašu volejbola turnīra fotogrāfijas skatāmas ŠEIT

Turnīra organizētāji pateicas visiem skolēniem un skolas darbiniekiem, kas piedalījās SVĢ starpklašu volejbola turnīrā!

Volejbola turnīru organizēja SVĢ Izglītojamo padome un Mākslas un sporta metodiskais centrs sadarbībā ar Siguldas Sporta centru.

Volejbola turnīra atbalstītāji – piedzīvojumu parks “Tarzāns”, Siguldas saldējums un kafejnīca “ESI”.