Banku augstskola piedāvā Latvijas skolām

Skolotāj, piesaki savu klasi uzņēmējdarbības uzsākšanas konkursam “Bizness24h”! Konkurss piedāvā jauniešiem vecumā no 16 līdz 24 gadu vecumam iejusties biznesa vidē, risinot uzņēmuma “Tet” case study un ar praktiskiem paņēmieniem izmēģināt savas uzņēmējdarbības prasmes E-komercijā! Par īpašo piedāvājumu skolotājam un skolēniem vairāk lasi šeit.

Banku augstskola turpina tradīciju un topošajiem studentiem atvērto durvju dienās piedāvā iepazīties ar augstskolu. Katru Atvērto durvju dienu laikā ir iespēja uzzināt plašāku informāciju par augstskolas īstenotajām studiju programmām, studiju procesu un pasniedzējiem, kā arī pārrunāt individuālus jautājumus par studijām. Vairāk uzzini par atvērto durvju dienu kalendāru šeit.

Banku augstskolas docētāji piedāvā novadīt ONLINE vieslekciju Jūsu klasei par Jūsu izvēlēto tematu! Par esošo vieslekciju klāstu un pieteikuma procedūru vairāk lasi šeit.

Beidzamā gada laikā Banku augstskolas docētāji, vieslektori, kā arī savu nozaru eksperti ir pauduši savu viedokli par dažādiem ar uzņēmējdarbību vai finansēm saistītiem jautājumiem vairākās video lekcijās, kas apkopotas vienā video lekciju bibliotēkā. Lekciju un diskusiju ieraksti ir pieejami šeit.