Skolēnu pašpārvalde piedalās pieredzes apmaiņas pasākumos

Dalība pieredzes apmaiņas pasākumā

Siguldas Valsts ģimnāzijas Skolēnu pašpārvalde 2022. gada 11. februārī piedalījās valsts ģimnāziju pašpārvalžu pieredzes apmaiņas pasākumā “Skolēnu pašpārvalde kā zīmols”.

Pasākums ir ikgadējs, un šogad tas norisinājās attālinātā režīmā. Pieredzes apmaiņas pasākumu organizēja Madonas Valsts ģimnāzija.

Attālinātā pasākuma mērķis bija aktualizēt skolēnu pašpārvaldes publiskā tēla nozīmi, iepazīstot veiksmīga satura veidošanu un publicēšanu sociālajos medijos. Pasākuma dalībniekiem tika dota iespēja gan komunicēt un dalīties pieredzē ar citu skolu pašpārvalžu dalībniekiem, gan uzklausīt vieslektoru pieredzes un izaugsmes stāstus. Pasākumā piedalījās Kaspars Ozoliņš (TV personība, fitnesa treneris), Lauris Zalāns (radio ētera personība, sociālo tīklu satura veidotājs) un Jānis Pētersons (grupas “Citi Zēni” vokālists, menedžmenta vadītājs uzņēmumā “Accenture”).

SVĢ Skolēnu pašpārvaldes dalībnieki pasākumu novērtēja kā vērtīgu un teicami organizētu. Mūsu pašpārvaldes pārstāvji aktīvi iesaistījās diskusijās, izteica priekšlikumus un idejas, lai pilnveidotu un uzlabotu skolu pašpārvalžu darbību Latvijā.

Informāciju sagatavoja Mariss Priekulis