7.klašu konkurss “Es – savā novadā”

7.klašu konkurss “Es – savā novadā”

3. aprīlī Siguldas Valsts ģimnāzijas 7. klašu skolēniem tika organizēts klašu komandu konkurss “Es – savā novadā”. Savas zināšanas par Siguldu apliecināja visas piecas klašu komandas.

Konkursu gatavoja, vērtēja un vadīja skolas pašpārvaldes pārstāvji – Elizabete Arāja ( 11.b), Elza Grudule  ( 12.a), kā arī R.Ž.Bete ( 10 b)  un E.Indriksons ( 10.b)

Konkursā skolēni atbildēja uz jautājumiem par Siguldas novada vēsturi, kultūras un dabas objektiem. Skolēni apliecināja zināšanas par Siguldas novada domes darbību un paveikto, atpazina novada vides objektus un ģērboņus. Skolas pašpārvaldes pārstāvji  bija sagatavojuši video jautājumus un uzdevumus Kahoot versijā. Arī klašu līdzjutēji radoši darbojās savās klasēs un iesniedza jauno novada ģērboni, tā iegūstot savai komandai papildus punktus.

 Labs palīgs sagatavošanās darbā bija Siguldas Valsts ģimnāzijas IMC sagatavotie materiāli, kuri bija pieejami visiem ģimnāzistiem bibliotēkā.

1. vietu ieguva 7.d klases komanda ( audzinātāja I.Brakovska). Par diviem punktiem atpalika, bet  2. vietu izcīnīja – 7.c klases komanda ( audzinātāja S.Blokina ), bet 3. vietu ieguva 7.b klases komanda  (audzinātāja E.Barreta). Atzinību ieguva 7.e  komanda ( audzinātāja M.Židaua) un 7.a klases komanda ( audzinātāja Ā.Strazdiņa).

Pateicamies klašu audzinātājām un IMC par labo sadarbību!

Informāciju sagatavoja:

Sabiedrisko zinātņu MC vad. A.Ūdre